Cartofi cu rozmarin

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2016 | 4365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi
  • 1 lingurita rozmarin proaspat tocat
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu rozmarin:

  1. Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem felii groase.
  2. Ii punem intr-o oala cu apa si ii fierbem atat cat sa ramana un pic nefierti.
  3. Ii scurgem de apa, ii condimentam cu rozmarin, sare si putin piper.
  4. Pregatim un vas incapator pe care il tapetam cu hartie de copt (de preferat ca, dupa ce o taiem de pe rola sa o mototolim bine, dupa care o indreptam si in felul asta adera mai bine la vasul nostru) si rasturnam cartofii.
  5. Dam la cuptor, la foc potrivit pana se rumenesc usor cartofii.
  6. Sunt ideali ca si garnitura pentru carne dar se pot consmna si ca atare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati